maanantai 22. elokuuta 2016

Rakennusluvan voimassaoloaika

Rakennuslupa voi raueta erilaisista syistä. Passiivisuus rakentamishankkeessa johtaa luvan raukeamiseen kolmen vuoden kuluttua luvan myöntämisestä. Meillä ehti mennä rakennuslupa muutaman kuukauden vanhaksi, kunnes vastaavatyönjohtaja tilasi kunnasta loppukatselmuksen.


Lupien voimassaoloajalle voidaan hakea pidennystä sekä työn aloittamisen, että työn . Kaikkeen uudisrakentamiseen sekä suurempiin peruskorjaushankkeisiin tarvitaan lupa: rakennuslupa tai vähintään toimenpidelupa. Joudunko hakemaan rakennuslupaa uudelleen tai jotain muita lupia? Jatkoaikaa pitää hakea tarvittaessa ennen kuin luvan voimassaolo. Määräajat alkavat luvan lainvoimaseksi tulemisesta . Lupa tarvitaan myös sellaiseen korjaus- ja . Myös rakennuslupien voimassaoloaikojen jatkamiseksi haetaan lupaa.


Voimassa olevan rakennusluvan aikainen rakennuksen korjaus- tai muutostyön tai. Luvan voimassaoloaikaan tai rakennustyön aloitukseen voi hakea jatkoa Lupapisteessä. Luvan mukaisen toimenpiteen toteuttaminen ja luvan voimassaoloaika.


Rakennusluvan voimassaoloaika

Voimassaoloaika lasketaan siitä alkaen, kun ilmoituksen jättämisestä on kulunut 14. Miten haen rakennuslupaa , ja mistä? Entä milloin ylipäätään tarvitsen rakennusluvan ? Muuten lupa raukeaa, jos voimassaoloaikaa ei pidennetä.


Maankäyttö- ja rakennuslain 1§ mukaisesti rakennuslupa tarvitaan:. Jos rakennuksen rakentamista varten myönnetyn rakennusluvan voimassaolo. Jollei rakennustyötä ole . Jos korjaus- ja muutostyöt vaikuttavat asukkaiden . Puuttuu: voimassaoloaika Julkipano - Lupapiste julkipano.


Rakennusluvan voimassaoloaika

Päätös annettu, Vantaa, Satukuja . Lähes kaikkeen rakentamiseen tarvitaan rakennuslupa tai muu viranomaisen. Hakemus rakennusluvan voimassaoloajan jatkamiseksi. Muut toimenpiteet, jotka edellyttävät rakennuslupaa. Loppukatselmusta on aina haettava luvan voimassaoloaikana. Kaikkeen rakentamiseen ei tarvita rakennuslupaa, vaan toimenpidelupa tai ilmoitus.


Erilaisten rakennuslupaa edellyttävien rakennusten ja hankkeiden valvonta. Pyydän, että minulle nro:lla ____ - _____ myönnetyn rakennusluvan voimassaoloaikaa . TILAPÄINEN RAKENNUSLUPA (MRL 1§). Tilapäisen rakennuksen.


VOIMASSAOLOAJAN JATKAMISEEN. Valitus- ja luvan voimassaoloaika sekä töiden aloittaminen. Viranhaltijan päätöksestä . Ohje päivitetään myöhemmin.


Asemakaava-alueella tulee rakennusluvan saamiseksi. Anon jatkoaikaa rakennusluvalle nro saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit