keskiviikko 24. elokuuta 2016

Henkilökohtainen apuraha

Henkilökohtainen apuraha

Henkilökohtainen työskentelyapuraha on tarkoitettu kattamaan henkilön. Kuka voi hakea apurahaa. Tutustu ystävällisesti hakuohjeisiin. Tässä tarkoituksessa säätiö voi myöntää avustuksia, apurahoja,.


Henkilökohtainen apuraha
Henkilökohtainen apuraha

Säätiö myöntää ensisijaisesti henkilökohtaisia 12. Media-alan tutkimussäätiö myöntää hakemuksesta erilaisia henkilökohtaisia apurahoja ja stipendejä. Tieteen apurahoja myönnetään ensisijaisesti henkilökohtaisina työskentelyapurahoina väitöskirjaa tai väitöksen jälkeistä tutkimusta varten.


Henkilökohtainen apuraha

Alfred Kordelinin säätiö myöntää apurahoja tieteisiin, kirjallisuuteen, taiteisiin. Tukilinjan henkilökohtaisia apurahoja voivat hakea sekä fyysisesti että psyykkisesti toimintarajoitteiset henkilöt. Liikunta- tai aistivamman ohella rajoitteen voi . Säätiön myöntämä henkilökohtainen apuraha on tarkoitettu ansiotyöstä vapaaseen työskentelyyn, apuraha ei ole työ- tai virkasuhteessa tehtävästä työstä . Vakuutusvelvollisuus koskee sekä henkilökohtaisen apurahan saaneita, että . Tässä ohjeessa apuraha -sanalla viitataan myös sellaisiin stipendeihin ja tunnustuspalkintoihin, jotka täyttävät apurahalle mainitut ehdot. Säätiö jakaa stipendejä ja apurahoja, mihin varat saadaan säätiön. Muualta saaduista apurahoista tulee välittömästi ilmoittaa Tiedeakatemian toimistoon.


Laitteet ja tarvikkeet. Ohjeita niille, jotka ovat saaneet Syöpäsäätiön apurahan. Väitöskirja- ja matka- apurahat ovat henkilökohtaisia apurahoja , ja ne maksetaan apurahan saajan . Tutkimusryhmän jäsenen oppiarvon mukaiset, henkilökohtaiset apurahat maksetaan apurahansaajan maksatuspyynnön mukaisesti työryhmän jäsenille . Apurahojen käyttötarkoitus ? Kyseeseen tulevat henkilökohtaiset apurahat tutkimustyöhön sekä matka- apurahat . Silmäsäätiö julistaa haettavaksi apurahat silmätauteja, -vammoja ja -vikoja.


Kaikkiin apurahakategorioihin kuuluva apurahan henkilökohtainen osuus on . Mahdolliset nimikkorahastot, joista apurahaa haetaan. Turun Yliopistosäätiöltä haetaan. HENKILÖKOHTAINEN APURAHA (kk-summa hakujulistuksesta) . Varttuneen tutkijan 1-vuotinen apuraha voidaan myöntää ansioituneelle vähintään.


Ilmoitus henkilökohtaisen apurahan maksamisesta. Tukiliitto jakaa vuosittain apurahoja kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Hankeapuraha voi kulujen lisäksi sisältää vastuujohtajan omia tai muita LTS:n apurahatyöskentelyyn oikeuttavia henkilökohtaisia apurahoja. Alla olevat ohjeet koskevat vain henkilökohtaisia , yliopiston ulkopuolelta haettuja apurahoja , jotka rahoittaja maksaa pääsääntöisesti suoraan tutkijan omalle . Tiedonjulkistamisen apurahat ovat henkilökohtaisia apurahoja luovaan työhön.


Säätiö tiedottaa apurahoista verkkosivuillaan, Aurora-tietokannassa ja. Hakemusta harkitsevien on hyvä . Matka-apurahoja ei myönnetä. Niitä myönnetään tutkimuskuluihin, ulkomaille suuntautuviin tutkimusmatkoihin sekä henkilökohtaiseksi apurahaksi määräajaksi, jolloin stipendiaatin . Myönnetyn apurahan voi käyttää vain siihen tarkoitukseen, johon se on haettu ja myönnetty. Kaikki apurahan saajat saavat tiedon päätöksestä kirjallisesti.


Säätiöiden post doc -poolista myönnettävät apurahat on tarkoitettu. Tee hakemus” ja kirjautumalla henkilökohtaisella tunnuksella sisään. Ornamon projektipäällikkö Petra Ilonen kokosi vinkkejä kaikille apurahahakemusten kanssa pähkäileville hakijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit