maanantai 29. elokuuta 2016

Opi espanjaa

Opi espanjaa

Oletko pohtinut, että haluaisit alkaa opiskelemaan espanjaa ? Eikö sinulla kuitenkaan ole aikaa osallistua esimerkiksi avoimen yliopiston tai työväenopistojen . Nopein ja helpoin tapa oppia espanjaa. Opiskele espanjaa verkossa WordDiven palkituilla kielikursseilla. Testaa espanjan taitosi!


Tunnistatko espanjan kielen sanoja? Miten kielioppi on hallussasi? Opi espanjaa EF:n vinkeillä. Aloita espanjan opiskelu nyt!


Opi espanjaa

Anna Mondlyn opettaa sinulle espanjan kieltä nopeasti ja tehokkaasti. Muutamassa minuutissa alat painaa . Vapaa Oppitunnit ja harjoitukset käytännössä (lukea, kirjoittaa ja puhua) tämä kieli . Kuuntele ja opi espanjaa antaa hyvän pohjan espanjan kielen taidoille. Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti. KILROY tarjoaa laajan valikoiman espanjan . Kielikurssi espanjassa tarkoittaa, että opit espanjaa natiivipuhujien seurassa. Uppoudu uuden kielen maailmaan ja opi kielen lisäksi laajasti kulttuurista, . Nyt voit opiskella espanjan kielen alkeet nopeasti ja tehokkaasti pelkästään . Posts about opi espanjaa written by Laila Hynninen.


Opi espanjaa

Ilmaisia espanjan oppitunteja. Sitä puhuu äidinkielenään 4miljoonaa ihmistä maassa ympäri maailman. OPI ESPANJAA LIIKKUEN – Apprende moviendo!


Espanja on ollut jo pitkään tärkeä kieli. Ohjaaja: Annina Tuhkunen. Kiinnostaako sinua oppia espanjaa?


Opi espanjaa
Opi espanjaa

Liity nyt ja opi espanjaa ! Innostava tarrasanakirja opettaa yli 2uutta sanaa espanjaksi. Tarvitsee vain löytää oikea tarra ja liimata se sille kuuluvaan kohtaan kuva-aukeamalle. Tutustu nopeaan, nautinnolliseen ja helppoon tapaan oppia espanjaa! The letters C, K, S, Z. How to say the numbers. Se tarjoaa pienille lapsille kivaa tekemistä, jonka parissa oppii kuin vahingossa.


Opi espanjaa

Syksyllä tarrasanakirjojen avulla voi opetella englannin, espanjan ja suomen . Haluaisitko oppia espanjaa ajaessasi autoa matkalla töihin? Kurkkaa tänne, niin kerromme sinulle, miten voit äänikirjojen avulla oppia kieltä ilmaiseksi. Mikäli espanja on toinen tai kolmas vieraskielesi koulussa, tämä on oikea . Monipuolinen sivusto espanjan opiskeluun.


Teksti-, kielioppi-, sanasto- ja ääntämisharjoituksista koostuva espanjan opiskelumateriaali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit