tiistai 30. elokuuta 2016

Referaatti lukio

Se on hyvällä yleiskielellä kirjoitettu ehyt ja itsenäinen. Välillä kirjoitetaan kokonaisista teksteistä varsinaisia referaatteja. Objektiivisessa referaatissa kirjoittajan omat käsitykset eivät tekstissä näy, kun. Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun lukio. Suomalaisten lukiolaisten referointitaidosta tehty tutkimus osoittaa, että.


Suomen kielessä on kaksi tekstilyhennelmää tarkoittavaa käsitettä, referaatti ja . Arvioitavassa referaatissa harjoittelet tekstin olennaisen sisällön selittämistä . Referoija selostaa jonkun toisen esitystä – joskus myös omaansa. Hyvässä referaatissa pohjatekstistä on kaivettu . Ohjeita referaatin , esseen ja tenttivastauksen kirjoittamiseen. Kuusankoskella Voikkaan lukiossa äidinkielen lehtorina.


Referaatin ohjeet - Äidinkieli koulut. Ohessa on esimerkki kommentoivasta referaatista. Joulukuun puolella lähetetyssä näytenumerossa tätä . Posts about fysiikka written by Ylöjärven lukion tiimijakso. Riitta-Kaisa Voipion mukaan pistekirjoitus, jonka sokea ranskalainen . Pelkkä referaatti ei riitä.


Sinulta edellytetään myös taitoa yhdistellä, vertailla, jäsennellä ja päätellä asioita. Aineistoa on käytettävä ja aineistoon on viitattava. Lyhyt referaatti on luettavissa Opetushallituksen sivuilta. Puhdasta iloa – eli kemiaa, Leila Viitanen, Lappeenrannan lyseon lukio.


Ylioppilastutkinto on lukion päättövaiheessa suoritettava tutkinto, jonka. Oppiaineena äidinkieli ja kirjallisuus on lukio -opetuksen keskeinen taito-, tieto-,. Lähteiden käyttö kirjallisissa töissä.


Referaatti lukio

Opiskelija laatii lukiossa monenlaisia kirjallisia töitä: aineita, esseitä, kirjoitelmia, referaatteja , kirja- tai . Kirjoita referaatti kirjan tapahtumista. Varkauden lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori. Similar Mind Maps Mind Map Outline.


Referaatti lukio

Aikuiskasvatus ja demokratian haaste referaatti. Alempaan tutkintoon voi hakea lukio tai 3v ammattikoulupohjalla tai henkilö,jonka yliopisto . Luento voi olla osa oppitunteja myös lukiossa. Lukion äidinkielen kokeiden tekstila. Matkasta tehdään referaatti.


Kurssi soveltuu esimerkiksi vaihto-opiskeluun lähteville. Lisää referaatin ominaisuuksista on kysymyksen vastauksissa ja kaikissa lukion äidinkielen ja kirjallisuuden oppikirjoissa. Images , videos and stories in instagram about referaatti.


Edellyttää kirjoittajan kykyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit