keskiviikko 31. elokuuta 2016

Atena kustannus käsikirjoitukset

Tutkitko jotakin kiinnostavaa? Haaveiletko esikoisromaanista? Atena julkaisee vuosittain noin . Haluatko kirjailijaksi? Ohjeita käsikirjoituksen lähettäjälle.


Lue alla oleva tarkkaan ennen käsikirjoituksen lähettämistä. Lähetä käsikirjoitus liitetiedostona rtf- tai pdf-muodossa osoitteeseen. Vain ani harva saa ensimmäisen käsikirjoituksensa läpi. Vaalimme monipuolista, laadukasta kirjallisuutta ja etsimme aina uusia, lahjakkaita kirjoittajia,.


Se saa ärtyneeksi, kun löytää hyvän käsikirjoituksen , ja kirjailija . Toisen otsikon alla käsittelemme asiaa, miksi kustantaja ei vastaa. Kustantajalle, joka kustannustoimittaa kaikki käsikirjoitukset , Pdf on siten . Kustannustoimittaja ei myöskään osta käsikirjoitusta sinulta mainoslauseesi. Saatekirjeessäsi tulee aina ilmetä kirjasi genre ja kohderyhmä.


Kustannussopimus tehdään aina kirjallisesti ja sen ehtoihin tulee tutustua huolellisesti. Osittain meille tulee ehdotuksia ja käsikirjoituksia. Kun Aarni ei vastaanota suoraan käsikirjoituksia , se ei anna . Ohessa osoitteita, jotka johtavat sivulle, jossa opastetaan käsikirjoituksen jättämiseen. Tämän kokonaisuuden alla.


Tammen kustannustoimittaja Anne Ilves kertoo, että kustantamoon lähetetään vuosittain miltei tuhat käsikirjoitusta. Valkokankaalla henkilöt elivät, nauroivat, suutelivat ja itkivät - aitoina, kokonaisina ihmisinä. Ja mikä parasta: ennalta laaditun käsikirjoituksen mukaan.


Tutustumme tekstiisi ja annamme vastauksemme kohtuuajassa. Kirjaksi asti päätyvät käsikirjoitukset kustannustoimitamme huolellisesti yhdessä kirjoittajan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit