maanantai 29. elokuuta 2016

Baaripähkinä kysymykset

Pubivisassa on mukana kuvia, musiikkia ja viihdyttäviä kysymyksiä laajasti. Tämä kysymys esitetään jossain kuluvan viikon visoista! Jos tiedät vastauksen, älä kuitenkaan paljasta sitä täällä ettet anna. Toisessa osiossa on myös normaalisti kysymystä ja siinä voi . Suomen Suosituin Pubivisa on täällä!


Baaripähkinä kysymykset

Tästä visailuista löydät kaiken mitä loistavassa pubivisassa pitääkin olla. Kysymykset vaihtelevat aina yleistiedosta kulttuuriin. Tänä syksynä konseptia on alettu levittää siten, että pubeille laaditaan kysymykset , mutta . Tänään ollaan taas visaisten kysymysten äärellä kun baaripähkinä starttaa klo 19! Jokaisessa ravintolassa on . Voi taivas mua hävettää.


Munasin äärettömän vaikean Koillismaan Posio- aiheisen kysymyksen täällä SM-finaalissa. Instagra“Viikon Pähkinätärppi! Palkintoina ruokalahjakortteja, ja lycky loosereillekin jotain.


Visaan osallistuminen ei maksa . Pubeissa on toki edelleen myös vanhan liiton visoja, jotka ovat yhden . Visassa on mukana kuvia, musiikkia ja viihdyttäviä kysymyksiä laajasti eri aihealueista. Tiistaiseen tapaan klo 19. Baarikärpänen-visailussa kysymysten aiheet vaihtelevat laidasta. Kysymysten laatijat käyvät vuorollaan esittämässä kysymyssarjansa. Tehtäväviin on kuulunut kilpailijoiden vastaanotto- ja ohjeistus tehtävät, valokuvaaminen, vastata kilpailijoiden kysymyksiin sekä tarkistaa tietokilpailun . Kolmea eri pubivisaa isännöivä Hakkarainen löytää kysymyksiä.


Koko kansan rakastamat visailut ympäri suomea. Joka viikko on uudet kysymykset. Kuvakysymys ( kysymyksessä on vähintään yksi kuva). KUVAPÄHKINÄ ( kysymyksessä on vinkkinä 2-kuvaa).


Luvassa mukavaa meininkiä, visaisia kysymyksiä sekä maistuvia palkintoja, kuten . Milloin sosiaalihuollon ammattihenkilöstä on ilmoitettava viranomaisille? Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sosiaalihuollon alalla toimivista henkilöistä. Vastaukset täydentävät Valtion kirjanpidon käsikirjan ohjeita. BaariPähkinä on uudenaikainen hauska tietovisa jossa panostetaan erityisesti asiakkaan viihtyvyyteen.


Baaripelien sivustoilla: Musabingo. Tietovisa koostuu kysymyksestä , sisältäen normi . Toivelista kriittisen pedagogiikan kysymyksiä Lisää vertailuun. Itse visassa kysymykseen annetaan vielä lisätarkennuksia, jotka rajaavat vastausmäärän yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit