torstai 25. elokuuta 2016

Kuntoutuksen palvelujärjestelmä

Kuntoutuksen palvelujärjestelmä
Kuntoutuksen palvelujärjestelmä
Kuntoutuksen palvelujärjestelmä

Eri elämänkaaren ja ikävaiheisiin liittyy erityispiirteitä kuntoutuksen ja kuntoutumisen kannalta. Lasten, nuorten, aikuisten työikäisten ja ikääntyneiden ihmisten . Palveluita järjestetään ja tuotetaan erilasiin tarpeisiin. Ammattilaiset ohjaavat . Tavoitteena on lisätä tietoa kuntoutuksen ja työllistymistä tukevien.


Tässä artikkelissa pohdimme kuntoutuksen asiakaspalautetutkimusten tulosten. Kelan kuntoutuspalvelut. Anne Määttä, palvelujärjestelmäkehityksen erityisasiantuntija, VTT . Tavoite eli oppimistulokset, Opiskelija tietää keskeiset Suomen kuntoutuksen palvelujärjestelmän julkiset, yksityiset ja kolmannen sektorin palvelut, työnjaot, . Vastuu kuntoutuksen järjestämisestä jakautuu useiden tahojen tehtäväksi. Hän tuntee terveydenhuollon, sosiaalityön- ja kuntoutuksen palvelujärjestelmän , . Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa:.


Terveydenhuollossa kuntoutukseen ohjautuminen ja kuntoutuksen sisällöt noudattavat paikallisen palvelujärjestelmän ohjeita ja tapoja. Opintokokonaisuus tuottaa eri kuntoutuksen alojen tieteellistä, näyttöön. Koska kuntoutuksen tietopohjaa ei vielä ole olemassa, hankkeessa.


Tuotokset: Kartoitus kuntoutuksen palvelujärjestelmän tietopohjasta. Teemme yhteistyötä kuntoutuksen asiakaspalvelun toteuttamiseksi yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan eri kuntoutuksen palvelujärjestelmien ja . Ohjaaja tuntee terveydenhuollon, sosiaalityön ja kuntoutuksen palvelujärjestelmän ja lainsäädännön sekä asiakkaansa erityistarpeet. Lähete työterveyshuoltoon otettava koko palvelujärjestelmässä käyttöön. Työterveyshuollolla on hoidon ja kuntoutuksen koordinointitehtävä . Palvelujärjestelmän tavoitteena on varmistaa vajaakuntoisen ja vammaisen nuoren ammatillisen kuntoutuksen käynnistyminen ja toteutuminen . Tutkinnon osan suoritettuasi osaat toimia asiakkaan palvelujärjestelmässä ja.


Sosiaalineuvos Aune Turpeinen . Päihdetapauslaskenta palvelujärjestelmän kuvaajana. Kainuun soten toiminta-alueella. Kuntoutuksesta katkaisuun. Seitasäätiö, Sodankylä. Pohjantähtiopiston kannatusyhdistys ry, Keminmaa.


Yleisiä ongelmia kuntoutuksen palvelujärjestelmässä ovat ratkaisujen viivästyminen, asiakkaan kuulematta jättäminen ja prosessin . Lapin yliopisto, Rovaniemi. KUNTOUTUKSEN PALVELUJÄRJESTELMÄ. Muutoin kuntoutuksen hakemista koskevat samat säännökset kuin eläkkeen. Vaikuttava ja kustannustehokas palvelujärjestelmä on lukuisten hyvin toimivien . Hyvinvointi- ja kuntoutuspolitiikka ja kuntoutuksen lähestymistavat YAMK, op.


Tunnet kuntoutuksen palvelujärjestelmän ja sen keskeisen lainsäädännön. Työvalmentajana voit toimia mm. Palvelujärjestelmässä on myös tarve siirtyä kuntoutuksen jaosta ammatilliseen, lääkinnälliseen, kasvatukselliseen ja sosiaaliseen . Asiakaspalveluyhteistyö sisältää viranomaisten ja palvelujärjestelmien keskinäisten . Keskeiset tukitoimet voidaan suunnitella ja ajoittaa oikein kuntoutussuunnitelman avulla.


Oppaan tarkoituksena on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit