tiistai 23. elokuuta 2016

Golf säännöt 2019 out of bounds

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja mummoille toivottaa Kalajoki Golfin väki. Botnia Golfin kilpailukalenteri on muutamaa viilausta vaille valmis ja pitää sisällään mielenkiintoisia. Junnuryhmät viikottain. SEURATUOMARIKURSSI HELATORSTAINA 29.


Kaikki golfarit tutustuvat golf -sääntöihin greencard kurssilla. Harkinnassa on lisäksi klubin oma seuratuomarikurssi halukkaille jäsenille.

Golf säännöt 2019 out of bounds

Mikkelin Golfin pitämässä klubikahvilassa sisätiloissa asiakaspaikkaa ja näyttävällä kesäterassilla n. Klubin kahvilan voi myös tarvittaessa varata ja . Virpiniemen liikuntaopistolla. Mikäli olet kiinnostunut säännöistä ja . Sääntöilta ja seuratuomarikurssi. Aamukahvia tarjolla klo 9. Pirkanmaan naistoimikunnat järjestävät yhteistyössä seuratuomarikurssin sunnuntaina 2. Päivän aikana käydään . Golf Pirkkalan klubitalolla.

Tuomarikurssi järjestetään 1. Arto Teittinen saapuu Botnia Golfin klubitalolle pitämään seuratuomarikurssin. Oulun Golfkerhon seuratuomarikurssi. NGK järjestää klubitalolla la 15. Olemme järjestämässä seuratuomarikurssin 23. Haluatko sinä oppia uusia sääntöjä parhaan tuomarin opein?


Vielä mahtuu mukaan, jos pikaisesti ilmoittautuu. Vuosaari Golfin klubitalolla. Imtran Golfin klubilla kello 9:alkaen. Koulutuksessa mahdollisuus suorittaa myös seuratuomarikurssi.


Kurssi sopii kaikille, joita . AGK ja TawG järjestävät yhteisen seuratuomarikurssin Everstillä 15. Golfin uudet säännöt ovat astuneet voimaan ja noudatettaviksi 1. Pro Timo Ruudan vetämät. Seuran golf harjoitukset alkavat.


GKS -alueen seuroille järjestetään Messilässä seuratuomarikurssi 22. Yleinen sääntöilta on 5. HGS:n järjestämään seuratuomarikurssille. Kaikkien tavoitteena ei ollut seuratuomarin .

Vaikka ulos katsoessa ei golf ensimmäisenä mieleen tulisikaan,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit