maanantai 29. elokuuta 2016

Kauneimmat sukunimet

Kun tuossa kysyttiin rumia sukunimiä, niin kysytään nyt sitten päinvastoin kauneimpia. G:Maailman kaunein nimi? Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Vierailija: Luetellaan kauniita sukunimiä. Suomalaisia ja ulkomaalaisia.


Tutkielman tulosten mukaan Elo on erittäin pidetty sukunimi. Se herätti vastaajissa mielikuvia muun muassa luonnosta, viljasta, pellosta ja . Yhä useampi suomalainen päättää keksiä itse oman sukunimensä. Itsekeksittyjä, täysin uusia sukunimiä tuli nimilautakunnan käsittelyyn . Kun täällä on puhuttu noista oudoista sukunimistä ja myös kauneimmista etunimistä, niin tänne sitten näteimpiä sukunimiä! Olisin voinut mennä naimisiin hänen kanssaan ihan tuon sukunimen takia :).


Tai varmaan on silloin aikojen alussa, mutta vanha sukunimi siis. Valitettavasti monet kauniit sukunimet ovat tulleet ahaa-idean myötä, kun on haluttu vaihtaa sukunimi. Jotenkin ne eivät silloin ole niin kauniita, . Sivut, jotka ovat luokassa Englannin kielen sukunimet. Seuraavat sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 69.


Ajattelin aloittaa uuden Sims-tarinan, mutta nimi uupuu. Mieluiten ulkomaalaisia sukunimiä, koska suomalaiset ovat niin. Amanda suopajärvi Milla sairasta lotta koskinen Olga kaihua ööm sini Lassila Emma Tapio ja monia muita!


Tiesitkö, että esimerkiksi Virtaset ovat useimmiten etunimeltään Timoja ja että Halonen kirjoitettiin ennen vanhaan Haloin? Tässä ovat Suomen luonnollisesti kauneimmat missit: Tiia Aalto, 1 on . Ellei toisin mainita, henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi. Vihittävien pitää jatkossa valita sukunimensä jo avioliiton esteiden tutkintavaiheessa. Etu- ja sukunimilaki (Finlex)Maistraatin nimiohjeisto.


Tavallinen on kaikkein kaunein. Porissa on hautausmaalla tyttönimeltäni sukunimeä myöden samanniminen ihminen kuin minä. Norjan kauneimmat vuonot, Kööpenhamina ja Saksa - Risteilyt aina parhaaseen hintaan Risteilykeskuksesta.


Royal Caribbean, Hurtigruten, Norwegian Cruise . Sukuseuran kaunein linnunpönttö -äänestyksen voitti tämä koristeellinen . Kirkkonummen rakennetun ympäristön kauneinta paikkaa sai äänestää kunnan internet-sivuilla 23. Kyselyllä haluttiin kerätä tietoa . Lahjoitan: 10€ 25€ 50€ €. Jotkut klassikot, muut villisti ainutlaatuiset, joutuvat Skotlannin kauneimpia nimiä ja. Kauneimmat Joululaulut -keräys. Kuten Moray Firth, tämä skotti sukunimi on myös maskuliininen nimi, joka .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit